Pakkailuahdistus


Viimeiset hetket Australiassa alkavat olla käsillä. Huomenna aamulla lähtee lentokone kohti Balia, jossa vietän seuraavat kaksi viikkoa lomailun merkeissä. En voi uskoa, kuinka nopeasti kolme kuukautta on hurahtanut menemään. Tämä reissu on ollut aivan huikea ja se on tuonut mukanaan ihania uusia ihmisiä, joiden kanssa varmasti näemme tämän jälkeenkin. Vaikka on ikävä lähteä pois täältä, niin on toisaalta ihana päästä pian kotiinkin ja sitä ennen hieman lomailemaan. Täällä on tullut nähtyä ja koettua niin paljon, että kotiin tulee lähdettyä niin paljon rikkaampana kokemusten ja muistojen kanssa (pankkitili ei tosin ole ihan samaa mieltä rikkaustilanteesta). 

Tässä illalla pakatessa meinasi pieni paniikki iskeä, kun levitin vaatteet ja muut härpäkkeet esille pakkausta varten. Aluksi tavaramäärä näytti ihan järjettömältä, mutta pienen vaatteiden rullausprosessin jälkeen tilanne vaikutti jo huomattavasti paremmalta. Rinkkakin (against all odds) mahtui hyvin kiinni ja olisi tarpeen tullut syönyt sisälleen jopa hieman lisääkin. Vanhat lenkkarit joudun kyllä jättämään taakseni, mutta ne olivatkin jo aikaa nähneet. 

Nyt vielä viimeisestä illasta nauttimaan kämpän siivouksen merkeissä, sillä eilen meillä oli Student Housella läksärit ja keittiö onkin vielä sen jäljiltä sekaisin. 




Seuraavan kerran postausta Indonesiasta!


Lotta :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Fraser Island

Viikonlopun roadtrip

Tamborine National Park