Sunnuntai Stradbroke saarella




Sunnuntaina oli aikainen herätys, kamppeet kasaan ja menoksi. Lähdettiin taas opiskelijaporukalla ensin Clevelandiin, josta pääsee lautalla läheiselle Stradbroke saarelle. Lauttamatka kesti alle puoli tuntia ja perillä saaressa hypättiin taas bussiin, sillä saari on aika iso, joten kävely olisi kestänyt pienen ikuisuuden. Bussi vie meidät saaren pohjoiskärkeen, jossa on Point Lookout ja lyhyt maisemareitti, jonka kävelimme läpi. Reitin varrelta napattuja kuvia seuraavaksi.


Aamusta oli vielä pilvistä ja näytti jo, että alkaisi sataa ihan kunnolla vettä niskaan. Onneksi pilvet väistyivät kuitenkin ja aurinko pääsi esiin lämmittämään mieltä ja D-vitamiinivarastoja. Thaimaassa sattunut tapaus: kärähtänyt otsa oli vielä sen verran tuoreessa muistissa, että lippis kuului tiiviisti päivän outfittiin. Tällä kertaa säästyinkin pahoilta auringon polttamilta.


Aallot olivat aika hurjalla päällä, mistä syystä moni saaren rannoista oli suljettu eli niillä ei siis saanut uida. Löysimme kuitenkin saarelta yhden rannan, jossa pääsi uimaankin. Tai no... Uimisesta ei ihan voida puhua, mutta veteen kuitenkin pääsi (aaltojen heiteltäväksi).

Maisemareitin porrasakelmaa

Kenguruita tuli bongattua muutama! Hetken aikaa ne jaksoivat pällistellä meitä päin, mutta pian kuvaaminen hankaloitui, kun ne käänsivät takapuolensa meitä kohti. Se oli ehkä merkki siirtyä eteenpäin. Koaloja olisi hienoa vielä päästä näkemään ihan luonnossa. En tiedä, kuinka mahdoton ajatus on, mutta toivossa on hyvä elää. Ai niin, kilpokonnia nähtiin myös paluumatkalla Victoria Pointissa sijaitsevassa lammessa. Niitä uiskenteli ainakin 10 konnaa näkyvillä. Pari ankeriastakin kiemurteli niiden lomassa. Niistä en ollut ehkä ihan yhtä innostunut.

Kenguruista yksi poseeraa tässä

Näihin kuviin ja tunnelmiin. Ensi postauksessa varmaankin vähän fyssarijuttuja vaihdosta.

Lotta :)



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Fraser Island

Viikonlopun roadtrip

Steve Irwinin jalanjäljillä