Harkkakuulumisia

Flunssakausi alkaa vihdoin olla ohitse, vain muutamat asukkaat yskivät enää. Tämä tarkoittaa myös sitä, että meillä on taas töitä normaalin tapaan. Alkoikin flunssakausi olla jo aika tylsää meidän fyssariopiskelijoiden kannalta, sillä moni asiakkaistamme oli myös kipeänä. Kävi sääliksi myös kipeänä olijoita, jotka oli eristetty huoneisiinsa yli viikoksi. Myös terveet asukkaat olivat harmissaan, sillä viikon kaikki aktiviteetit oli peruttu, minkä vuoksi kaikilla oli suoraan sanottuna aika tylsää. Nyt mölkyt ja bingot yms. ovat taas tapahtumalistalla onneksi. Tällä viikolla onkin naisten ja miesten ikiomat reissut lähiseudulle. Naiset lähtevät huomenna kahvittelemaan erään suomalaisen omistamaan Sisu-kahvilaan ja miehet suuntaavat kalastamaan.

Viime viikolla Student House koki kolauksen, kun kahden sairaanhoitajaopiskelijan oli aika suunnata takaisin Suomen kamaralle. Eilen illalla saimme kuitenkin lisävahvistusta, sillä tänne saapui uusi sairaanhoitajaopiskelija ja kuulemma kuun lopussa pitäisi saapua vielä toinenkin. Ennen viikonloppua teimmekin yhteisvoimin koko kämpän siivouksen, jotta uuden opiskelijat ei tarvitsisi kauhistella sotkujamme ; )

Varsinainen harjoittelu sujuu edelleen mukavasti. Arkipäivät kuluvat nopeasti, mutta viikonloput sitäkin nopeammin. On vaikea uskoa, että olen ollut täällä jo kohta 8 viikkoa. Asukkaat ovat täällä niin ihania, että heidän kanssaan tekee mielellään töitä. Fysioterapian lomassa aikaa liikenee välillä myös mm. facebookin käytön ohjeistamiseen tai ompelukoneen kanssa auttamiseen. Vaikka aika samanlaisia asioita tehdään viikosta toiseen, ei mikään päivä kuitenkaan ole samanlainen! Ja vaikka yleensä täällä keskustellaan suomeksi tai englanniksi, niin sainpa kuulla erään asiakkaan suusta japaniakin. Oma ymmärrys ei ehkä aivan riittänyt silloin :D




Lotta : )


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Fraser Island

Viikonlopun roadtrip

Steve Irwinin jalanjäljillä