Viikonlopun roadtrip


Noosa Main Beach



Lauantaina käynnistyi hieman pidempi viikonloppureissu, sillä olimme pyytäneet maanantaipäivän myös vapaaksi. Tällä kertaa pääkohteena oli maailman suurin hiekkasaari, Fraser Island. Matkan varrelle mahtui kuitenkin muitakin kohteita, joista hieman kuvia ja tunnelmia tässä postauksessa. Matkaan lähdettiin vuokra-autolla, jonka saimme käyttöömme aika edullisesti. Matka ei lähtenyt ihan sujuvasti käyntiin, sillä ongelmaksi osoittautui takakontin avaus. Emme löytäneet mistään avauspainiketta/nappia, mutta onneksi Finlandia Villagen eräs hoitaja sattui näkemään tohelluksemme ja auttoi meidät pinteestä  : ) Avausnappihan löytyi hanskalokeron sisältä. Oli hiukka blondi olo, mutta sentään saatiin tavarat pakattua takakonttiin ja matka käyntiin.



Noosa Main Beach



Noosa Main Beach  ja Ruotsin lipun värit


Ensimmäinen stoppi oli Noosassa, joka sijaitsee Sunshine Coastin pohjoispäässä. Alueella on rantojen lisäksi kansallispuistoaluetta, joka olisi houkuttanut, mutta sään vuoksi kansallispuistovierailut jäivät välistä. Melko pian yllä olevien kuvien oton jälkeen alkoi nimittäin satamaan. Tulipahan vähän pyörähdettyä rannassa ja näköalatasanteella. 








Pomona


Noosasta lähdettiin nopeasti sadetta pakoon ja auton nokka suunnattiin kohti Rainbow Beachia, josta olimme varanneet huoneiston pariksi yöksi. Rainbow Beachiltä pääsee helposti Fraseser Islandille, jonka takia majapaikka sieltä varattiinkin. Tylsän moottoritien sijaan valitsimme osittain pikkuteitä sisältävän reitin eikä se ollut ollenkaan huono valinta. Matkan varrella oli niin ihania maisemia, ettei muutama lisäkilometri haitannut yhtään.

Rainbow Beachillä meitä vastassa oli mikäs muukaan kuin sateenkaari. Nimensä perusteella voisi kuvitella, että täällä näkee useinkin sateenkaaria. Oikeasti paikka on saanut nimensä eriväristen hiekkadyynien mukaan. Rainbow Beach on pieni idyllinen kylä ja se taitaa olla lähinnä reppureissaajien suosiossa. Moni siellä yöpyvä tekee visiitin lähellä olevalle Fraser Islandille, sillä lauttamatka kestää vain vartin verran. Fraser Islandille pääsee myös hieman pohjoisemmassa sijaitsevasta Hervey Baylta, josta niin ikään lähtee lauttoja saarelle. 



Näkymä hotellin vierestä Rainbow Beachilla













Sunnuntaipäivästä Fraser Islandilla tulee oma postauksensa seuraavaksi.





Lotta : )


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Fraser Island

Steve Irwinin jalanjäljillä