Bingo!

Finlandia Villagesta taas terveisiä! Tällä kertaa asiaa vähän paikan järjestämästä hupitoiminnasta asukkaille. Täällä on muutama life style-puolen työntekijä,  jotka järjestävät paikan asukkaille kaikenlaista mukavaa toimintaa arkipäivisin.  Aamuisin katsellaan edellispäivän Suomen uutiset telkkarista ja kuunnellaan musiikkia.

Lähes joka aamu on myös tuolijumppaa. Tänä aamuna me fyssariopiskelijat järjestimme tuolijumpan ja saimmekin haalittua onneksi ihan mukavasti osanottajia.  Ajankohta on hieman hankala, kun jumppa on heti aamupalan jälkeen, jolloin moni haluaa mieluummin  huoneeseensa lepäilemään. Tuolijumppa sujui mukavasti ja viikon päästä otamme taas tuolijumpan vetämisen haltuun. Pitää keksiä jotakin uutta ensi viikon ohjelmaan, jotta saadaan vähän vaihtelevuutta tuolijumppaankin.

Iltapäivisin on usein joko bingoa, keilausta, mölkkyä tai muuta vastaavaa. Maanantaisin sauna laitetaan lämpiämään ja halukkaat käyvät saunomassa. Tiistaisin täällä käy aina eräs vapaaehtoinen, joka tuo koiransa Larryn mukanaan. Yhdessä he kiertelevät täällä ja Larrya saakin silitellä ja rapsutella. Itse aina odotan tiistaita,  jotta pääsen moikkaamaan Larrya : ) Välillä on naisten teekutsuja, jolloin rouvat kokoontuvat juttelemaan teen ja leivonnaisten ääreen.

Moni asukkaista on uskonnollinen ja täällä paikan päällä järjestetäänkin pieniä kirkkotapahtumia, jotta moni pääsisi kirkollisiin menoihin osallistumaan. Lähiseutu täällä tuntuu muutenkin olevan uskonnollista aluetta, sillä läheltä löytyy luterilainen koulu, kirkkoja ja erilaisia muita uskonnollisia rakennuksia.

Kerran kuukaudessa järjestetään fun food day. Viime kuussa tarjolla oli KFC:n kanankoipia ja ranskalaisia. Huomenna on seuraava fun food day vuorossa ja sillon on luvassa pizzaa. Saa nähdä, riittääkö meille opiskelijoillekin muutama pala.  Muuten pitää ehkä lähteä hakemaan perjantain kunniaksi itse pizzaa, sillä onhan joka perjantai the pizzaperjantai!

Lintu tuli katselemaan, kun kirjoitan blogia
Lotta : )

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Fraser Island

Viikonlopun roadtrip

Steve Irwinin jalanjäljillä