Shoppailua ja aurinkoa

Brisbane

Pääsiäisviikonloppu alkaa olla pian ohi. Vapaapäivät menivät ihan vaan rennosti ottaessa ja shoppaillessa. Ei siis pöllömpi viikonloppu. Lauantaipäivä hurahti reilu kuusi tuntia Carindalessa sijaitsevassa isossa Westfield kauppakeskuksessa, eikä edes ehditty näkemään lähimainkaan kaikkia kauppoja siellä. Suomessa on tottunut siihen, että kauppakeskuksissa on aina jossakin kohtaa kartta tai jokin sähköinen taulu, mistä näkee, missä kohtaa itse on ja, mitä liikkeitä keskuksessa on. Westfieldistä ei ainakaan onnistuttu löytämään sellaista, mikä olisi ollut aika jees kauppakeskuksen koon ja sen monet lonkeromaiset käytävät huomioon ottaen.

Kaupoista olisi lähtenyt mukaan vaikka ja mitä, mutta en viitsinyt vielä tässä vaiheessa reissua pistää ihan kaikkia rahoja haisemaan, vaikka olisi tehnyt kyllä mieli. Mukaan tarttui mm. mustat bikinit, vaikka vakaasti olin päättänyt etsiä oikein väripläjäysbiksut. Nooh, toisella kertaa sitten :)

Sunnuntaina shoppailu jatkuikin Brisbanessa, missä yllättäen oli moni kaupoista auki, vaikka olikin pääsiäispäivä. Sieltä mukaan tarttuikin laukku, johon ihastuin täysin. Taas meinasin sortua ensin mustaan, mutta jottei kaikki olisi aina mustaa niin vaihteeksi mukaan lähti harmaa laukku.


Sunnuntain löytöjä

Sunnutaina kierreltiin myös Brisbanen Botanic Gardenissa pienillä markkinoilla, joissa oli taas syötävää, erilaisia käsitöitä, koruja ja vaatteita. Puistossa soitti bändi, jota jäimme kuuntelemaan hetkeksi. He soittivat cover biisejä, kivasti omalla twistillä. Tämmöisiä toivoisi enemmän Suomeenkin kesäisin!




Huomenna alkaakin kolmas harkkaviikko. Saa nähdä, mitä kaikkea se tuo tullessaan.

Lotta :)



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Fraser Island

Viikonlopun roadtrip

Steve Irwinin jalanjäljillä