Movie night


Kävimme eilen opiskelijaporukalla paikallisessa leffateatterissa katsastamassa erään komedian, Blockers.  Kyseistä leffaa oli meille kehuttu. Leffa oli hauska ja toimi hyvin tehtävässään eli sai aivot narikkaan hetkeksi. Leffassa käynti on täällä paljon halvempaa kuin Suomessa. Opiskelijahintainen lippu kustansi 5,5 dollaria (eli n. 3,4 €). Suomessa kun tästä huvista saa maksaa vähintään sen kympin enemmän. Voipi olla, että leffassa tulee täällä käytyä aika useasti.

Toinen ero suomalaiseen leffateatteriin on paikkanumeroiden puuttuminen. Täällä lippua ostaessa ei siis valita paikkaa salissa, vaan jokainen päättää vapaasti, minne istuu tullessaan saliin sisälle. Tämä on mielestäni ihan hyvin toimiva käytäntö täällä, sillä täällä leffasalissa tuntuu olevan kyllä tilaa. Suomessa harvemmin on ympärillä paljon tyhjiä paikkoja, jolloin etenkin porukalla leffaa katsomaan lähteneet eivät välttämättä saisi vierekkäisiä paikkoja ellei niitä varattaisi etukäteen.

Mainokset kestävät myös hieman pidempään. Tällä leffareissulla taisi kulua 20 minuuttia mainosten katseluun. On myös hassua, miten luottavaisia täällä ollaan sen suhteen, että leffassa kävijät ostavat lippunsa ennen saliin kävelyä. Olen käynyt kaksi kertaa täällä leffassa ja kummallakaan kerralla ei ole ketään ollut tarkistamassa lippuja ovella.

Leffasali




Poppareiden kanssa kävi taas sama juttu kuin aina eli ne tuli aika lailla naposteltua jo mainosten aikana. 

Lotta : )


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Fraser Island

Viikonlopun roadtrip

Steve Irwinin jalanjäljillä